Θλάση ο Κουρμπέλης

Θλάση ο Κουρμπέλης

Πρώτο πλήγμα για τον Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός υπέστη θλάση στον αριστερό δικέφαλο και βγάζει μαγνητική. Υπολογίζεται να μείνει εκτός 20 μέρες.

Ο πρώτος άτυχος της σεζόν στον Παναθηναϊκό είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ναι μεν, με τράβηγμα γύρισε στις προπονήσεις ο Φάνης Τζανδάρης που συνεχίζει ατομικό, αλλά το πρόβλημα το είχε στις διακοπές.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του στην τελευταία φάση του διπλού στο Κορωπί και η πρώτη διάγνωση ήταν θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Ο Κουρμπέλης αμέσως αναχώρησε από το προπονητικό κέντρο για να βγάλει μαγνητική και να διαπιστωθεί με ακρίβεια το μέγεθος του προβλήματος. Αν επιβεβαιωθεί η διάγνωση, τότε ο ταλαντούχος αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού θα μείνει εκτός τουλάχιστον 20 μέρες.

Ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν υπάρχουν φέτος και το πρωτάθλημα αργεί, αλλά η απώλεια είναι σημαντική για τον Γιώργο Δώνη. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν έχει πολλές και ποιοτικές λύσεις στα χέρια του και δεν θα είναι και το πιο εύκολο να δουλέψει όπως επιθυμεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, χωρίς να έχει τον αρχηγό της ομάδας στη διάθεσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ