ΠΑΟΚ : Ο γρίφος των εξτρέμ και η απόφαση για Ενρίκε

ΠΑΟΚ : Ο γρίφος των εξτρέμ και η απόφαση για Ενρίκε

Στον ΠΑΟΚ, καλούνται μέσα σε σύντομο διάστημα να πάρουν αποφάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα εξτρέμ. Για το ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν θα αποφασίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Λουτσέσκου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, εκτός από το κεφάλαιο, μεταγραφές, θα πρέπει να αποφασίσει με ποιους ποδοσφαιριστές θα συνεχίσει να δουλεύει μαζί τους και μετά το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στις πτέρυγες και στους παίκτες που αγωνίζονται στα φτερά της επίθεσης.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ, έχει έξι ποδοσφαιριστές. Οι περσινοί: Μπίεσεσβαρ και Λημνιός. Οι δανεικοί: Ουάρντα, Ενρίκε και Λάμπρου και ο καινούργιος Ζαμπά. Από αυτούς μόνο τέσσερις θα πάρουν το εισιτήριο παραμονής στην ομάδα και η «μάχη» αναμένεται να είναι μεγάλη.

Οι σίγουροι

Οι Ντίεγκο Μπίσεσβαρ και Λέο Ζαμπά θεωρούνται οι σίγουροι. Ο πρώτος είναι από πέρσι στην ομάδα και γνωρίζει πολύ καλά τα «θέλω» του Ρουμάνου τεχνικού. Υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός μεταξύ προπονητή και παίκτη και μάλιστα ο Λουτσέσκου έχει ζητήσει από την διοίκηση να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Βραζιλιάνος ήρθε πριν από λίγες ημέρες στην Τούμπα με τον Ιβάν Σαββίδη να ξοδεύει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για τον ντύσει στα ασπρόμαυρα και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να φύγει για να παίξει ως δανεικός παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ουάρντα vs Ενρίκε

Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν για τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ο Αιγύπτιος και ο Βραζιλιάνος ήρθαν στον ΠΑΟΚ έχοντας μια γεμάτη χρονιά σε Ατρόμητο και Καραμπάχ. Ο Πέδρο Ενρίκε, ήταν και στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Χορστ χωρίς να ικανοποιήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Λουτσέσκου. Μάλιστα ο Ρουμάνος τεχνικός είπε μετά το τέλος του φιλικού με την Στεάουα πως: «Θα πρέπει να πάρουμε μία απόφαση. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα παρθεί αυτή η απόφαση».

Ο τεχνικός του Δικεφάλου φαίνεται πως δείχνει μια προτιμήσει προς το πρόσωπο του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού. «Ο Ουάρντα θα επιστρέψει πιστεύω γρήγορα και αυτός από άποψη φυσικής κατάστασης. Έλειπε όμως πέρυσι και θα πρέπει να βρει χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις μας».

Τα δύο πουλέν του Λουτσέσκου

Πέρσι ο Λουτσέσκου έδειξε μια προτίμηση στον Δημήτρη Λημνιό, φέτος στον Λάζαρο Λάμπρου. Ο Ρουμάνος καλείται και για αυτή την περίπτωση να ξεκαθαρίσει ποιος θα συνεχίσει ή όχι στην ομάδα. Ο Λάμπρου μέχρι στιγμής έχει δείξει ποδοσφαιρικό τσαμπουκά παρότι ήταν αμφίβολο αν θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας. Τώρα όμως δείχνει να διεκδικεί επί ίσοις όροις την παραμονή του στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ