ΠΑΟΚ : Οι δοκιμές του Λουτσέσκου για το φιλικό με την Γκενκ

ΠΑΟΚ : Οι δοκιμές του Λουτσέσκου για το φιλικό με την Γκενκ

Ο Λουτσέσκου δοκίμασε από σήμερα (10/7) δύο διαφορετικές ενδεκάδες για το φιλικό της Πέμπτης (12/7) με την Γκενκ.

Την Πέμπτη (12/7) ο ΠΑΟΚ θα δώσει το 5ο φιλικό της προετοιμασίας του κόντρα στην Γκενκ, σε μία αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 19:00 ώρα Ελλάδας και θα γίνει στο Schuytrgraaf στο Άρνεμ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φάνηκε να κάνει τις πρώτες του δοκιμές του ενόψει του εκείνου του ματς από τη σημερινή (10/7) προπόνηση.

Ο Ρουμάνος δοκίμασε δύο ενδεκάδες.

Στη μία ήταν οι: Γλύκος, Κρέσπο, Χατσερίδης, Βιεϊρίνια, Κίτσιου, Μαουρίσιο, Χαρίσης, Λημνιός, Πέλκας, Ενρίκε και Πρίγιοβιτς.

Και στην άλλοι οι: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μπαλογιάννης, Σάχοφ, Κάνιας, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και Μυστακίδης.

Το 6ο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ θα είναι με αντίπαλο την Άντβερπ και θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής (15/7) και ώρα 13:30 (Ελλάδας) λόγω του τελικού του Μουντιάλ, στο Oudenbosch στη Χαλδερβέργη της Ολλανδίας.

ΣΤΑ 5552 ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται με σταθερούς ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ. Σήμερα (10/7) διατέθηκαν ακόμη 651 και ο συνολικός αριθμός έφτασε στα 5.552 (εκ των οποίων τα 4.017 είναι ανανεώσεις των παλαιών θέσεων).

Η πρώτη περίοδος διάθεσης (με τις ανανεώσεις και παράλληλα τις υπόλοιπες διαθέσιμες θέσεις) ολοκληρώνεται στις 20 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ