Ολυμπιακός : Σκέφτεται την επιστροφή Λυκογιάννη

Ολυμπιακός : Σκέφτεται την επιστροφή Λυκογιάννη

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση επιστροφής του Μπάμπη Λυκογιάννη τον Ιανουάριο, ο οποίος αποτελεί πρώην παίκτη των "ερυθρολεύκων".

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την απόκτηση αριστερού μπακ και η περίπτωση του πρώην «ερυθρόλευκου, Μπάμπη Λυκογιάννη, ενδιαφέρει τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, στον Ολυμπιακό σκέφτονται την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ναι μεν είναι ικανοποιημένοι από την απόδοση του Λεονάρντο Κούτρη, όμως ο Χρβόγε Μίλιτς που αποκτήθηκε από τη Φιορεντίνα, δεν έχει πείσει καθόλου με την απόδοσή του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Κροάτης μπακ να έχει παραγκωνιστεί από τον Τάκη Λεμονή κι ουσιαστικά είναι εκτός πλάνων εδώ και αρκετό καιρό. Στο λιμάνι γνωρίζουν πως η χρονιά δεν πρόκειται να βγει μόνο με τον Κούτρη και για αυτό αναμένεται να κινηθούν για τον αριστερό μπακ της Στούρμ Γκρατς.

Σύμφωνα με τη «SportDay», ο Ολυμπιακός έχει ήδη ασχοληθεί με την υπόθεση του Έλληνα αμυντικού. Το θετικό της υπόθεσης για τους «ερυθρόλευκους» είναι πως το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Στουρμ Γκρατς και θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί από τον Ιανουάριο. Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα ο Λυκογιάννης «μπλέχτηκε» σε διάφορα σενάρια μεταγραφής στην ΑΕΚ, τα οποία όμως διαψεύστηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ