Επίσημο : Ο Μιράντα στον Ολυμπιακό

Επίσημο : Ο Μιράντα στον Ολυμπιακό

Μεγάλη επιβεβαίωση για το Το10.gr, καθώς ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, Ροντερίκ Μιράντα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (11/07) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, Ροντερίκ Μιράντα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του To10.gr.

Από το βράδυ της Δευτέρας, to10.gr κατ αποκλειστικότητα έφερε στο προσκήνιο την πληροφορία ότι στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Γουλβς, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει επιλέξει και ότι «παίζει» με σοβαρές πιθανότητες για το Ερυθρόλευκο ρόστερ. Τα υπόλοιπα προέκυψαν με συνοπτικές διαδικασίες. Το πρωί της Τρίτης η Πορτογαλική Record επιβεβαίωσε πως το ενδιαφέρον είναι σοβαρό και μάλιστα δημοσίευσε την πληροφορία πως ο Μιράντα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Ίσχυε κατά 50% διότι και για το ταξίδι του Μιράντα στη χώρα μας, to10.gr ήταν που έδωσε το στίγμα. Η πληροφορία πως έρχεται ξημερώματα Τετάρτης, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να ανακοινωθεί και να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό. Όπερ και έγινε. Πριν από μερικά λεπτά ο Ροντερίκ Μιράντα ανακοινώθηκε επίσημα από τους Ερυθρόλευκους. Είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Μείνετε… συντονισμένοι. To10.gr φέρνει και άλλα στο προσκήνιο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ