ΠΑΟΚ : Σειρά του Μάτος για τετ-α-τετ με τον Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ : Σειρά του Μάτος για τετ-α-τετ με τον Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποιεί καθημερινά τετ-α-τετ με διαφορετικούς παίκτες και σήμερα (11/7) σειρά είχε ο Λέο Μάτος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιμένει πολύ στα θέματα της τακτικής από την αρχή της προετοιμασίας και καθημερινά δουλεύει πολύ σε αυτόν τον τομέα. Επίσης κάθε μέρα πραγματοποιεί κάποια τετ-α-τετ με διαφορετικούς παίκτες, ώστε να τους εξηγήσει ξεχωριστά στον καθέναν τι περιμένει από αυτόν.

Από αυτή τη διαδικασία σταδιακά περνάνε όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει όλοι να ξέρουν ακριβώς τον ρόλο τους μέσα στην ομάδα και έτσι για όλους έχει και κάποιες ατομικές υποδείξεις (πέρα από τις ομαδικές) οι οποίες διαφέρουν από παίκτη σε παίκτη και από θέση σε θέση.

Παράλληλα βέβαια με τα τετ-α-τετ προσπαθεί να φτιάξει και την ψυχολογία των παικτών, καθώς και σε αυτόν τον τομέα ποντάρει πολλά ο Λουτσέσκου.

Σήμερα (11/7) το πρωί σειρά είχε το τετ-α-τετ του Ρουμάνου με τον Λέο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου περιμένει από αυτόν (πέρα από όλα τα άλλα) να βοηθήσει και τους καινούριους και νεότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ