«Ο Ολυμπιακός παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με Φλαμένγκο για Γουίλιαν»

«Ο Ολυμπιακός παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με Φλαμένγκο για Γουίλιαν»

Ο Ολυμπιακός παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με τη Φλαμένγκο για την περίπτωση του Γουίλιαν Αράο, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία.

Την Τρίτη (10/07) βραζιλιάνικο Μέσο έκανε λόγο για αρνητική απάντηση της Φλαμένγκο στην πρόταση του Ολυμπιακού για τον Γουίλιαν Αράο, τονίζοντας πως η διοίκηση της ομάδας του Ρίο Ντε Τζανέιρο αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 4.500.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον 26χρονο μέσο.

Εντούτοις, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Terceirotempo, ο Ολυμπιακός διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τη βραζιλιάνικη ομάδα, επιχειρώντας να καταλήξει σε συμφωνία μαζί της για τον πρώην παίκτη της Κορίνθιανς. Μάλιστα, στο εν λόγω ρεπορτάζ τονίζεται ότι ο Βραζιλιάνος αποτελεί προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Γουίλιαν, ο οποίος έχει καταγράψει συνολικά 92 εμφανίσεις και 10 γκολ με τη φανέλα της Φλαμένγκο στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών, που επιχειρούν να φτάσουν σε μια ακόμη προσθήκη, μετά τις πρόσφατες των Ντάνιελ Ποντένσε και Ρόντερικ Μιράντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ