«Προτεραιότητα για την Μπούρσασπορ ο Βούκοβιτς»

«Προτεραιότητα για την Μπούρσασπορ ο Βούκοβιτς»

Οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο προπονητής της τούρκικης ομάδας, Σαμέτ Αϊμπάμπα, θεωρεί ιδανικό τον Σέρβο σέντερ μπακ για το κέντρο της άμυνας της Μπούρσασπορ.

Στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Μπούρσασπορ βρίσκεται ο Γιάγκος Βούκοβιτς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία.

Ο Σέρβος στόπερ του Ολυμπιακού μπορεί να έλαβε κανονικά μέρος στο πρώτο στάδιο της «ερυθρόλευκης» προετοιμασίας, αλλά είναι πιθανό τη νέα σεζόν να μην βρίσκεται στο ρόστερ των Πειραιωτών. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, ο 30χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού αποτελεί τον πρώτο στόχο του προπονητή της Μπούρσασπορ, Σαμέτ Αϊμπάμπα για το κέντρο της άμυνας της τουρκικής ομάδας.

«Ο Αϊμπάμπα θέλει στην Μπούρσασπορ τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό, Γιάγκος Βούκοβιτς, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Ο Βούκοβιτς πριν μετακομίσει στην ελληνική ομάδα αγωνιζόταν στην Κόνιασπορ. Ο Αϊμπάμπα θεωρεί ότι ο Σέρβος ταιριάζει απόλυτα στην Μπούρσασπορ», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο τιτλοφορείται: «Προτεραιότητα για την Μπούρσασπορ ο Βούκοβιτς».

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Το πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στους Πειραιώτες, ενώ στο δεύτερο μισό έπαιξε ως δανεικός στη Βερόνα. Με την ερυθρόλευκη φανέλα αγωνίστηκε μόλις σε 5 παιχνίδια, ενώ στην Ιταλία έπαιξε σε 15 ματς. Για την περίπτωσή του έχουν δείξει επίσης αρκετές ιταλικές ομάδες, αλλά και ο Ερυθρός Αστέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ