«Ο Λουτσιάνο είναι ακόμα παίκτης του Παναθηναϊκού»

«Ο Λουτσιάνο είναι ακόμα παίκτης του Παναθηναϊκού»

Αιφνιδιαστικές δηλώσεις του ατζέντη του Λουτσιάνο σε Μέσο της Βραζιλίας, αναφέροντας πως ο 25χρονος ανήκει ακόμα στον Παναθηναϊκό και ότι έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Φλουμινένσε.

Ο Λουτσιάνο Νέβες αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της περασμένης σεζόν και αυτό που άπαντες γνώριζαν ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει αποδεσμευτεί από τους «πράσινους». Ωστόσο, τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ είχαν υποστηρίξει ότι ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τη Φλουμινένσε με τριετή δανεισμό, πράγμα που ήρθε να επιβεβαιώσει με δηλώσεις ο ατζέντης του 25χρονου, Νίλσον Μόουρα μιλώντας στην ιστοσελίδα NETFLU.

Επίσης, έκανε λόγο για συμφέρουσα συμφωνία για τη βραζιλιάνικη ομάδα και αποκάλυψε τους όρους της συμφωνίας, αναφέροντας πως έχει επιλογή εξαγοράς που αρχίζει από το ποσό των 500.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2018 και αυξάνεται κλιμακωτά.

«Η συμφωνία είναι πολύ καλή για τη Φλουμινένσε, γιατί μπορεί να τη διακόψει ανά πάσα στιγμή, ενώ μπορεί να τον αγοράσει για 500.000 ευρώ σε ένα χρόνο. Είναι το συμφωνημένο αντίτιμο για αυτή την περίοδο», ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει:

«Η Φλουμινένσε έχει τη δυνατότητα να τον επιστρέψει χωρίς προβλήματα. Αλλά, αν περάσει ένας χρόνος, η επιλογή εξαγοράς έχει καθοριστεί στις 500.000 ευρώ. Τον επόμενο χρόνο αυξάνεται λίγο. Το δεύτερο χρόνο είναι μεγαλύτερη και τον τρίτο χρόνο μεγαλύτερη. Έχει κλιμακωτή αύξηση».

Την περασμένη σεζόν ο Λουτσιάνο φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Παλαιότερα έχει περάσει από τις Γκοϊανιένσε, Αβαΐ, Λεγανές και Κορίνθιανς. Με το «τριφύλλι» ο Λουτσιάνο κατέγραψε μόλις 14 εμφανίσεις και 2 γκολ, καθώς αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, που δεν του επέτρεψαν να αποδώσει τα μέγιστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ