ΠΑΟΚ : Ο Ζάιρο πάει Κροατία και οι ενδιαφερόμενοι για τον Ενρίκε

ΠΑΟΚ : Ο Ζάιρο πάει Κροατία και οι ενδιαφερόμενοι για τον Ενρίκε

Ο Ζάιρο θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, καθώς ομάδα από την Κροατία ενδιαφέρθηκε για την αγορά του, ενώ για τον Ενρίκε υπάρχουν ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους με τη μορφή του δανεισμού.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ, σε λίγες ημέρες επιστρέφει στη βάση της και στο ποδοσφαιρικό τμήμα καλούνται να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον ποδοσφαιριστών. Αναφερόμαστε κυρίως σ’ αυτούς που την περσινή χρονιά αγωνίστηκαν ως δανεικοί. Μετά τη συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Μπειτάρ για τον Σάμπο, ήρθε η σειρά του Ζάιρο.

Στον Δικέφαλο, αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή καθώς μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και θέλουν να «βγάλουν» και κάποια οικονομικά οφέλη. Ήδη μια τουλάχιστον ομάδα από την Κροατία έχει δείξει ενδιαφέρον και προχωρά σε διαπραγματεύσεις.

Η δεύτερη περίπτωση και ίσως πιο δύσκολη είναι αυτή του Πέδρο Ενρίκε. Ο Βραζιλιάνος, που βρίσκεται στην Ολλανδία με την αποστολή της ομάδας, μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστό σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Λουτσέσκου, όπως δείχνουν τα πράγματα έχει πάρει την απόφαση του και θα εισηγηθεί τον δανεισμό του Ενρίκε καθώς επιλέγει τον Ουάρντα για μια θέση ξένου στην ομάδα. Για τον Βραζιλιάνο επιθετικό υπάρχουν δύο-τρεις ομάδες που θέλουν να το εντάξουν στο δυναμικό τους. Πρόκειται για ομάδες από την Ευρώπη, αλλά και από την Λατινική Αμερική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ