ΠΑΟΚ : Δίνει τον Ενρίκε δανεικό στην Αστάνα!

ΠΑΟΚ : Δίνει τον Ενρίκε δανεικό στην Αστάνα!

Η Αστάνα θα πάρει δανεικό τον Ενρίκε για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς 5 εκ. ευρώ και έτσι ανοίγει οριστικά στον ΠΑΟΚ ο δρόμος για την παραμονή του Ουάρντα

Η χθεσινή (11/7) άφιξη του Λούμπος Μίχελ στην Ολλανδία προμήνυε μεταγραφικές εξελίξεις για τον ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής σε πρώτη φάση ενημέρωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου για μία πρόταση που έφτασε στον Δικέφαλο από την Αστάνα, για δανεισμό του Πέδρο Ενρίκε και μέσα στη διάρκεια της μέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η νέα παραχώρηση του παίκτη (πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Καραμπάχ).

Η ομάδα του Καζακστάν θα αναλάβει να καλύψει όλο το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου για την προσεχή σεζόν και θα μπει μια υψηλή οψιόν αγοράς, η οποία θα είναι στα 5 εκ. ευρώ!

Ο Λουτσέσκου δεν έμεινε τόσο ικανοποιημένος από την τακτική προσέγγιση του Ενρίκε στις προπονήσεις και τα φιλικά, στις πρώτες τρεις εβδομάδες της προετοιμασίας και έτσι άναψε το πράσινο φως για τον δανεισμό του, καθώς άλλωστε πιάνει και θέση ξένου και ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα με αυτό το θέμα.

Η παραχώρηση του Ενρίκε (ο οποίος θα παίξει προκριματικά Champions League με την Αστάνα και ίσως μπορέσει να μπει στους ομίλους όπως έκανε και πέρυσι με την Καραμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν) ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για την παραμονή του Αμρ Ουάρντα και βγάζει οριστικά το Λουτσέσκου από το δίλημμα να διαλέξει ποιος θα μείνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ