ΠΑΟΚ – Γάνδη 1-1

ΠΑΟΚ – Γάνδη 1-1

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός ανασταλτικά για μια ώρα, προηγήθηκε με γκολάρα του Ζαμπά, αλλά οι Βέλγοι παρά την εκπληκτική εμφάνιση του Ρέι, ισοφάρισαν στην τελευταία φάση της αναμέτρησης για το τελικό 1-1.

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Γάνδη στο σημερινό (12/7) φιλικό στην Ολλανδία, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει πολλές δοκιμές, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Δικέφαλος προηγούνταν με 1-0 στο το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με ένα εντυπωσιακό γκολ του Λέο Ζαμπά στο 29’, ο οποίος πέρασε με σλάλομ όλη την άμυνα της Γάνδης στο πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρέι (που μπήκε αλλαγή) έκανε ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ ως τις καθυστερήσεις, αλλά στο 95’ οι Βέλγοι ισοφάρισαν μετά από κόρνερ, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και κοντινή προβολή του Πλαστούν.

Στο ματς ο Λουτσέσκου ξεκίνησε με τους Γλύκο, Βιεϊρίνια, Κίτσιου, Βαρέλα, Χατσερίντι, Σάκχοφ, Κάνιας, Πέλκα (πήρε τη θέση του Ελ Καντουρί που είχε ενοχλήσεις και δεν έπαιξε), Ουάρντα, Λέο Ζαμπά και τον Μυστακίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ουάρντα έπαιξε για πρώτη φορά και αγωνίστηκε στην αριστερή πτέρυγα της επίθεσης.

Στο 12’ ο Αιγύπτιος είχε ένα αδύναμο σουτ χωρίς να ανησυχήσει τη Γάνδη και στο 24′ ο ΠΑΟΚ απείλησε με φοβερό σουτ του Βιεϊρίνια έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Στο 29′ ο Λέο Ζαμπά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν απειλήθηκε στο α’ ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Λουτσέσκου έκανε πολλές αλλαγές και η Γάνδη είχε  2-3 σπουδαίες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, αλλά ο Ρέι έκανε εξαιρετικές επεμβάσεις. Κορυφαία ήταν του Ντομπέ ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο β΄ ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ έπαιξε αρχικά ο Μπίσεσβαρ ως 10άρι και μετά πέρασε αριστερά, όταν ο Μυστακίδης μπήκε στη θέση του Ουάρντα και δοκιμάστηκε σε έναν ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Ο Δικέφαλος δέχθηκε μεγαλύτερη πίεση και είχε λιγότερες καλές στιγμές, αλλά οι Βέλγοι ισοφάρισαν στην τελευταία φάση του αγώνα…

ΠΑΟΚ (1ο ημίχρονο): Γλύκος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Χατσερίδης, Κίτσιου, Σάχοφ, Κάνιας, Πέλκας, Ουάρντα, Ζαμπά, Μυστακίδης.

ΠΑΟΚ (2ο ημίχρονο): Ρέι, Μάτος, Μπαλογιάννης, Χατσερίδης (Κρέσπο 69′), Μιχόγιεβιτς, Χαρίσης, Σάκχοφ (Μαουρίσιο 69′), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (Λημνιός 57′), Ουάρντα (Μυστακίδης 64′), Πρίγιοβιτς.

**Εκτός έμειναν οι Πασχαλάκης, Σιαμπάνης (έπαιξαν με Στεάουα τη Δευτέρα), Μουλέν (είναι σε φάση αποθεραπείας), Λάμπρου, Ελ Καντουρί (είχαν ενοχλήσεις) και ο Ενρίκε, ο οποίος οδεύει για δανεισμό στην Αστάνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ