Πάει στη FIFA η Σπόρτινγκ για Ποντένσε

Πάει στη FIFA η Σπόρτινγκ για Ποντένσε

Προσβλέποντας σε οικονομικό κέρδος από τον Ολυμπιακό, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προτίθεται να προσφύγει στη FIFA μόλις επικυρωθεί επίσημα η μεταγραφή του Ντανιέλ Ποντένσε στους Πειραιώτες.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό, ωστόσο η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει έτσι την υπόθεση αυτή. Ο Πορτογάλος εξτρέμ και η ομάδα της Λισαβόνας είχαν έρθει σε συμφωνία για την ελευθερία του ποδοσφαιριστή μετά τα όσα είχαν συμβεί με την επίθεση των οπαδών στο προπονητικό κέντρο, όμως με την έλευση της νέας διοίκησης, τα δεδομένα άλλαξαν.

Κι καθώς οι καινούργιοι παράγοντες της Σπόρτινγκ δεν θέλουν να χάσουν κανέναν από τους ποδοσφαιριστές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να αποχωρήσουν, χωρίς ανταλλάγματα.

Γενικότερα επιχειρήθηκε μια προσπάθεια οι ποδοσφαιριστές αυτοί να μεταπειστούν ώστε να παραμείνουν κι ενώ φαινόταν ότι ο Ποντένσε θα παρέμενε στην Λισαβόνα, τελικά ο παίκτης και ο μάνατζερ του Ζόρζε Μέντες, προτίμησαν τον Ολυμπιακό.

Ετσι τώρα η Σπόρτινγκ προτίθενται να κυνηγήσουν το θέμα νομικά μέσω προσφυγής στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, με προφανή στόχο την αποκόμιση οικονομικού οφέλους από τον Ολυμπιακό.

Το τι θα γίνει στην υπόθεση μένει να το δούμε και αν οι δύο πλευρές έρθουν σε κάποιο συμβιβασμό προτού το θέμα λυθεί στα δικαστήρια. Λόγο αναμένεται να παίξει και ο Μέντες που διατηρεί καλές σχέσεις τόσο με τους Πειραιώτες όσο και με την ομάδα από την Πορτογαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ