Άρης : Προπονήθηκαν Ματίγια, Μενέντες και Κουέστα, αλλαγές στα φιλικά (pics)

Άρης : Προπονήθηκαν Ματίγια, Μενέντες και Κουέστα, αλλαγές στα φιλικά (pics)

Ενσωματώθηκαν Μένεντεθ, Ματίγια και Κουέστα στις προπονήσεις του Άρη. Δύο φορές γυμνάστηκαν την Πέμπτη οι κίτρινοι.

Παρουσία των Μενέντεζ, Ματίγια και Κουέστα πραγματοποιήθηκε η επιστροφή του Άρη στις διπλές προπονήσεις την Πέμπτη (12/7) στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας. Τα νέα αποκτήματα είχαν ενσωματωθεί στην αποστολή από χθες (11/7) ενώ σήμερα γυμνάστηκαν για πρώτη φορά με τη νέα τους ομάδα.

Στα ευχάριστα συγκαταλέγεται και η επιστροφή του Νικολά Ντιγκινί στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες.

Εξάλλου, στην απογευματινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Γιώργος Βαλεριάνος, ο οποίος επέστρεψε στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στη Θήβα.

Το πρωί το πρόγραμμα περιελάμβανε φυσική κατάσταση με μπάλα, καθώς και παιχνίδι επτά επί επτά σε ομάδες σε περιορισμένο χώρο.

Το απόγευμα, ο  Πάκο Ερέρα, δούλεψε στην αμυντική τακτική, καθώς και στα τελειώματα των φάσεων από τους μεσοεπιθετικούς.

Και την Παρασκευή (13/7) οι κίτρινοι θα προπονηθούν δύο φορές, πρωί και απόγευμα.

Αλλαγές στα φιλικά

Στο μεταξύ η ΠΑΕ Άρης «…ενημερώνει ότι το προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα για τις 8 Αυγούστου θα διεξαχθεί μια μέρα μετά, δηλαδή στις 9 του μήνα (Πέμπτη) στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ δύο μέρες αργότερα (11/08) η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη στα Πηγάδια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ