Άρης : Ματιές σε Κρίστιαν Λόπεθ

Άρης : Ματιές σε Κρίστιαν Λόπεθ

Ο Ισπανός επιθετικός της Λανς είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζει ο Άρης για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί στην αξιολόγηση των φορ που τους έχουν προταθεί είναι ο Πάκο Ερέρα και ο Ντίνος Διααμαντόπουλος. Ο προπονητής του Άρη θέλει να αποφύγει με κάθε τρόπο το λάθος στην αξιολόγηση του παίκτη που θα αναλάβει το πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού της ομάδας του που δεν είναι άλλο από το σκοράρισμα. Έτσι μελετά μεταξύ των τριών παικτών που μοιάζει να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση ενός συμπατριώτη του τον οποίο γνωρίζει.

Έτσι μελετά μεταξύ των τριών παικτών που μοιάζει να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση ενός συμπατριώτη του τον οποίο γνωρίζει. Ο λόγος για τον Κρίστιαν Λόπεθ. Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Αλικάντε και στην συνέχεια πέρασε από τις δεύτερες ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βαλένθια. Ακολούθησε η περιπέτεια του στα αγγλικά γήπεδα, φορώντας τις φανέλες των Σριούμπερι, Χάντερσφιλντ και Νορθάμπτον. Την περίοδο 2014-15 επέστρεψε στην Ισπανία και στην Μπούργος (34 συμμ./13 γκολ), ενώ την επόμενη αγωνίστηκε στην Ρουμανία με την Κλουζ με την οποία είχε σε 51 συμμετοχές και 18 γκολ κατακτώντας και ένα κύπελλο.

Ο Λόπεθ είναι μια από τις δεκάδες προτάσεις που έχει φτάσει στα χέρια των ανθρώπων του Άρη και εξετάζεται. Θεωρείται πάντως,  δύσκολη περίπτωση, καθώς το κασέ του είναι αρκετά υψηλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ