«Καίγεται» του Γιάγιαλο και κάνει στροφή σε Άλεφ η ΑΕΚ

«Καίγεται» του Γιάγιαλο και κάνει στροφή σε Άλεφ η ΑΕΚ

Ο Βραζιλιάνος μέσος της Μπράγκα, για τον οποίο είχατε διαβάσει αποκλειστικά από to10.gr έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο για την Ένωση.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα όσον αφορά στα μεταγραφικά, καθώς η Ένωση είναι πολύ κοντά στο να κλείσει μία, ίσως και δύο μεταγραφές, μέχρι τη Δευτέρα. Παρά την καθυστέρηση που υπήρξε στο συγκεκριμένο κομμάτι τις τελευταίες μέρες οι επαφές των Κιτρινόμαυρων με στόχους έχουν ενταθεί και όλα δείχνουν πως άμεσα, θα υπάρξουν… αποτελέσματα.

Αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή είναι όπως φαίνεται τα θέματα του χαφ και του φορ. Για τον άξονα, παρά τις προσπάθειες της ΑΕΚ για τον Μάρκο Γιάγιαλο, με τους ατζέντηδες του οποίου (τα αδέρφια Λέμιτς) υπήρξε συνάντηση στην Αθήνα, όπως αποκάλυψε to10.gr, δεν προέκυψε σημείο επαφής. Αφού οι απαιτήσεις της Παλέρμο παρέμειναν υψηλές.

Έτσι, τις τελευταίες μέρες επανήλθε στο προσκήνιο μια περίπτωση, που επίσης είχε αποκαλύψει to10.gr. O Βραζιλιάνος μέσος της Μπράγκα Άλεφ, για τον οποίο όπως διαβάσατε στις 27 Ιουνίου, είχαν ήδη κάνει κίνηση οι Κιτρινόμαυροι. Ο 23χρονος χαφ ήταν από την αρχή μια λύση που άρεσε πολύ στην ΑΕΚ, ωστόσο το γεγονός πως η Μπράγκα ήθελε να διατηρήσει στις τάξεις της τον παίκτη, τουλάχιστον για την προετοιμασία, τον έφερε σε δεύτερο πλάνο.

Έπειτα από την αρνητική τροπή της υπόθεσης Γιάγιαλο όμως η ΑΕΚ επέστρεψε δυναμικά και βρίσκεται από την Τετάρτη σε μια διαδικασία συζητήσεων με τον σύλλογο της Πορτογαλίας, προκειμένου να αποκτήσει δανεικό τον Άλεφ. Θέτοντας μια οψιόν για την αγορά του, το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι ανοικτά όσον αφορά στο θέμα του Βραζιλιάνου χαφ, που δεδομένα πάντως παίζει γερά για την Ένωση. Χωρίς, ωστόσο, να είναι η μοναδική λύση που απασχολεί για τον άξονα.

Σε ότι έχει να κάνει με τον φορ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το «ναυάγιο» με τον Πόνσε η ΑΕΚ έχει εντοπίσει τον «εκλεκτό» για την κορυφή της επίθεσης, προχωρώντας κάτω από άκρα μυστικότητα την εν λόγω περίπτωση. Που δεν είναι αυτή του Μπόγιαν Κρκιτς, για τον οποίο κρίθηκαν πολλά τα χρήματα που θα απαιτούνταν για την μεταγραφή. Μιας και με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, που αξίωνε η πλευρά του Σέρβου που πρότεινε στην ΑΕΚ ο Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς, στην ΑΕΚ έκριναν πως μπορούν να βρουν μια ποιοτικότερη λύση. Την οποία «δουλεύουν» τα τελευταία 24ωρα, με στόχο να την τελειώσουν άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ