Γυμναστήριο πρώτα και μετά γήπεδο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Γυμναστήριο πρώτα και μετά γήπεδο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Εξαντλητικές είναι οι προπονήσεις που εφαρμόζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε καθημερινή βάση. Η απογευματινή ξεκίνησε με γυμναστήριο και θα καταλήξει στο γήπεδο.

Ένα 24ωρο μετά το φιλικό που έδωσε ο ΠΑΟΚ με την Γάνδη, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψαν σήμερα στους δυνατούς ρυθμούς προπόνησης. Τα δύσκολα ξεκίνησαν από το πρωί και το απόγευμα ο Ρουμάνος τεχνικός τους αποτελείωσε καθώς πριν από την προπόνηση τους μάζεψε στο γυμναστήριο προκειμένου να ετοιμαστούν καταλλήλως και να δουλέψουν πάνω σε συγκεκριμένες ασκήσεις.

Ο 49χρονος τεχνικός θέλει να πάρει το μέγιστο από τους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις προκειμένου να είναι από κάθε άποψη έτοιμοι όταν θα φτάσουν τα επίσημα παιχνίδια Να θυμίσουμε πως το πρωί δεν συμμετέχουν οι Ζαμπά, Χατσερίντι, Σάκχοφ και Μυστακίδης, καθώς αγωνίστηκαν περισσότερο από τους υπόλοιπους παίκτες στο φιλικό παιχνίδι με την Γάνδη. Επίσης, ο Ελ Καντουρί ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ο Μουλέν προπονείται μόνος του καθώς δεν είναι έτοιμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ