ΠΑΟΚ : Μαλεζάς και Κάνιας βασικοί με Ατρόμητο

ΠΑΟΚ : Μαλεζάς και Κάνιας βασικοί με Ατρόμητο

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, με τους Χοσέ Κάνιας και Στέλιο Μαλεζά να διεκδικούν θέση βασικού.

Ενόψει του αγώνα με της Δευτέρας (20/11) με τον Ατρόμητο, ο Λουτσέσκου έδωσε φανέλα βασικού στους Κάνιας, Μακ και Μαλεζά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, άρχισε ν’ ανοίγει τα χαρτιά του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και το πως θα παρατάξει την ομάδα του. Ο Ρουμάνος τεχνικός λόγω των πολλών και σημαντικών απουσιών που έχει, σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έβλεπαν την 11αδα με το κιάλι. Ο Στέλιος Μαλεζάς θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Ζαμπράνο και μαζί με τον Βαρέλα θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Η δεύτερη αλλαγή θα είναι στο κέντρο με τον Χοσέ Κάνιας να δοκιμάζεται δίπλα στον Τσίμιροτ. Ο Ισπανός θα παίξει για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα, μετά απ’ αυτό με τον Απόλλων Σμύρνης, και αυτό γιατί ο Μαουρίσιο ακόμη κι αν συμπεριληφθεί στην δεν προορίζεται για βασικός, ενώ ο Σάκχοφ μετά τις τελευταίες αρνητικές εμφανίσεις του δεν έπεισε

Η τρίτη αλλαγή θα είναι στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Αν ο Λέοβατς δε ξεπεράσει τις ενοχλήσεις τότε την θέση του θα πάρει ο Δεληγιαννίδης. Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται ο Πρίγιοβιτς που αναμένεται σήμερα (17/11) στην Θεσσαλονίκη. Αν ο Σέρβος πάρει φανέλα βασικού, τότε μπορεί να δούμε τον Βιερίνια να γυρίζει στην άμυνα και μπροστά του να παίζει ο Μακ.   

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ