Αποκάλυψη: Ο Οτζίτζα «χάλασε» τη μεταγραφή του στην Γκενκ!

Αποκάλυψη: Ο Οτζίτζα «χάλασε» τη μεταγραφή του στην Γκενκ!

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε σε όλα με την Γκενκ για την παραχώρηση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, αλλά ο Βέλγος μέσος απέρριψε την πρόταση που του έγινε!

Πριν από λίγες ημέρες to10.gr αποκάλυψε τον κινηματογραφικό τρόπο με τον οποίο δεν ολοκληρώθηκε η (συμφωνημένη) μεταγραφή του Βάντις Οτζίτζα Οφόε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σήμερα, ωστόσο, θα σας παρουσιάσουμε ακόμη μια «τελειωμένη» μεταγραφή του Βέλγου μέσου, η οποία πάλι χάλασε την τελευταία στιγμή. Αλλά αυτή τη φορά για διαφορετικούς λόγους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, στον Ολυμπιακό έφτασε πρόσφατα μια πολύ δελεαστική προσφορά για τον 29χρονο μέσο. Η πρόταση προερχόταν από την Γκενκ, η οποία προσέφερε σχεδόν 3 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Οτζίτζα. Μάλιστα, η προσφορά των Βέλγων λέγεται ότι ήταν καλύτερη από εκείνη της Σπόρτινγκ για τους Ερυθρόλευκους, τόσο στον τρόπο καταβολής των χρημάτων όσο και στους όρους της συμφωνίας.

Όπως ήταν λογικό, ο Ολυμπιακός δέχθηκε μετά από συζητήσεις την πρόταση και ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του για τις εξελίξεις. Δίνοντας παράλληλα την άδεια στην Γκενκ να διαπραγματευτεί με τον Οτζίτζα και να συμφωνήσει μαζί του. Κάτι που φαινόταν ότι θα συμβεί, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, καθώς οι συμπατριώτες του παίκτη του Ολυμπιακού, ήθελαν πώς και πώς να τον αποκτήσουν.

Ενώ, λοιπόν, όλα έδειχναν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωνόταν και ο Ολυμπιακός θα έβγαζε από πάνω του έναν σοβαρό αγωνιστικό και οικονομικό βραχνά, εντούτοις ο Οτζίτζα αποφάσισε να αρνηθεί την προσφορά και να «παγώσει» τις επαφές με την Γκενκ! Λέγοντας ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο Βέλγιο, τουλάχιστον όχι για λογαριασμό της συγκεκριμένης ομάδας!

Στον Ολυμπιακό ευελπιστούσαν να έχουν τελειώσει εδώ και καιρό το θέμα της πώλησης του Οτζίτζα, ωστόσο, όπως φαίνεται αυτό θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο. Από την άλλη, βέβαια, οι Ερυθρόλευκοι έχουν αρκετές προτάσεις για τον παίκτη και θεωρείται θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει, είτε στη Σπόρτινγκ είτε σε κάποια ομάδα του Βελγίου είτε σε κάποιον… εξωτικό προορισμό, όπου τα χρήματα θα είναι πολλά για τον παίκτη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ