ΠΑΟΚ : Αποχαιρετάει το Όοστερμπεεκ

ΠΑΟΚ : Αποχαιρετάει το Όοστερμπεεκ

Την τελευταία του προπόνηση επί Ολλανδικού εδάφους θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με το βάρος να πέφτει στα δύο συνεχόμενα φιλικά με Αντβέρπ και Ντε Γκράφσαπ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αποφάσισε να χαρίσει την σημερινή πρωινή προπόνηση προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες. Οι παίκτες δεν θα αποφύγουν την απογευματινή που αναμένεται να είναι μεγάλη σε διάρκεια και επίπονη. Αυτή θα είναι η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και στο Όοστερμπεεκ, με την αποστολή να παίρνει τον δρόμο του γυρισμού για την Θεσσαλονίκη.

Οι ασπρόμαυροι θα δώσουν αύριο (15/7) φιλικό παιχνίδι με την Αντβέρπ (13:30), ενώ τη Δευτέρα (16/7) ακολουθεί αυτό με την Ντε Γκραφσαπ. Από τις δύο αναμετρήσεις ο Λουτσέσκου, περιμένει να δει πολλά. Άλλωστε θα είναι η τελική πρόβα για τις αναμετρήσεις με την Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, αναμένεται να χρησιμοποιήσει διαφορετικές 11αδες και στα δύο φιλικά παιχνίδια τσεκάροντας ταυτόχρονα και τους ποδοσφαιριστές που έχει στο μυαλό του για τα παιχνίδια με τους Ελβετούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ