Κολάσο και Γκαρσία : «Πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε στον Άρη»

Κολάσο και Γκαρσία : «Πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε στον Άρη»

Οι δυο Αργεντίνοι δεν έκρυψαν τη χαρά τους για τη μεταγραφή τους στους κίτρινους στις πρώτες τους δηλώσεις.

Οι Νικολάς Κολάσο και Ματέο Γκαρσία ήρθαν στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη σήμερα (14/07) το μεσημέρι και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις για τη νέα τους ομάδα.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο 21χρονος εξτρέμ, ο οποίος εμφανίστηκε έτοιμος να αρχίσει τις προπονήσεις και να προσφέρει στην ομάδα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε εδώ. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την υποδοχή που μας επιφύλαξε. Αυτό που θέλουμε είναι να μπούμε γρήγορα με την υπόλοιπη ομάδα και μαζί να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τη φετινή σεζόν».

Και ο 27χρονος μέσος, από την πλευρά του, έδειξε ανυπόμονος να πιάσει δουλειά, ενώ αναφέρθηκε και στον Πάκο Ερέρα και στον κόσμο της ομάδας: «Είμαι κι εγώ πάρα πολύ χαρούμενος. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα, ξέρουμε που έχουμε έρθει. Ανυπομονούμε να μπούμε άμεσα με τους υπόλοιπους παίκτες. Πάντα είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να τον γνωρίζει ο προπονητής. Το γεγονός ότι ερχόμαστε σε μία μεγάλη ομάδα μας δίνει κίνητρο κι ελπίζουμε όλα να πάνε καλά. Έχω μείνει αρκετές ξύπνιος για να δω βίντεο της ομάδας και του κόσμου στα φιλικά με τη Μπόκα. Είναι πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα, μου θυμίζει την Αργεντινή».

Δείτε βίντεο της ΠΑΕ από την άφιξη των δύο παικτών:

https://www.youtube.com/watch?v=YIKJK4Scemo&feature=share

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ