Μακελελέ : «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Μακελελέ : «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (15/7) την Έουπεν σε φιλικό παιχνίδι και ο προπονητής των Βέλγων, Κλοντ Μακελελέ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Βέλγιο για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του και στο πλαίσιο των φιλικών που θα δώσει στο Γκενκ θα αντιμετωπίσει αύριο (14:00) την Έουπεν του Κλοντ Μακελελέ.

Ο Γάλλος τεχνικός μίλησε για την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους με πολύ καλά λόγια και τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες του θα αντιμετωπίσουν μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ακόμα ο Μακελελέ ανέφερε ότι η ομάδα του δεν είναι ακόμη έτοιμη και χρειάζεται μεταγραφές, ωστόσο θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα στο ματς με τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο τεχνικός της Έουπεν ενόψει του φιλικού με τον Ολυμπιακό: «Δεν γίνεται να διατηρήσω ρόστερ με περισσότερους από 30 παίκτες μέσα στη σεζόν. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό ένα δυνατό φιλικό, κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να τους αντιμετωπίσουμε και να προετοιμαστούμε για το πρώτο επίσημο μας αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ