Παναθηναϊκός : Υπέγραψε ο Σιφναίος

Παναθηναϊκός : Υπέγραψε ο Σιφναίος

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Μαρκ Σιφναίος ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο.

Ο Μαρκ Σιφναίος είναι και με τη… βούλα παίκτης του Παναθηναϊκού με τον Ελληνοολλανδό επιθετικό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Όπως σας είχε ενημερώσει to10.gr το βράδυ της Παρασκευής, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα και απέμεναν κάποια διαδικαστικά θέματα, προκειμένου ολοκληρωθεί η μεταγραφή του νεαρού επιθετικού στο Τριφύλλι. Τα ζητήματα που υπήρχαν με την ταυτότητα και το διαβατήριο του 22χρονου στράικερ διευθετηθήκαν και πλέον ανήκει και τυπικά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, το όνομά του βρίσκεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης για την Ολλανδία και θα λάβει μέρος κανονικά στο πρώτο στάδιο της «πράσινης» προετοιμασίας. Μαζί με το όνομα του Σιφναίου βρίσκεται και αυτό του Στέφανου Ρεγκάκου. Συγκεκριμένα, η «πράσινη» λίστα για το Τίλμπουργκ περιλαμβάνει τους εξής παίκτες: Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Σιφναίος, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Άλτμαν, Χαντζαράς, Εμμανουηλίδης, Ρεγκάκος, Δημητρούλας, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Οικονομόπουλος και Σέχου.

Ο Σιφναίος στο ινδικό πρωτάθλημα όπου αγωνίστηκε την περσινή σεζόν, αρχικά με τους Κεράλα Μπλάστερς είχε 12 συμμετοχές και 4 γκολ και έπειτα με τη Γκόα είχε 7 συμμετοχές και 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ