Παναθηναϊκός : Ταϊλανδέζικη εμπλοκή στην υπόθεση Φλέτσερ

Παναθηναϊκός : Ταϊλανδέζικη εμπλοκή στην υπόθεση Φλέτσερ

Πώς ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ μπορεί να απλοποιήσει την υπόθεση του Στίβεν Φλέτσερ που απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του Στίβεν Φλέτσερ, όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θεωρείται. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ψηλά στη λίστα του τον παίκτη για τη θέση του ξένου επιθετικού, αλλά το οικονομικό κομμάτι δυσκολεύει την υπόθεση.

Οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη κυμαίνονται στο 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο μαζί με την εφορία, τη στιγμή που οι «πράσινοι» στην παρούσα φάση και δίχως να έχει αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς δεν διαθέτουν πάνω από 300.000 ευρώ. Συνεπώς, αν η πράσινη ΠΑΕ αλλάξει ιδιοκτησία, τα δεδομένα αλλάζουν εντελώς.

Συν τοις άλλοις, υπάρχει μια διασύνδεση η οποία ενδεχομένως απλουστεύσει τα πράγματα για την υπόθεση του έμπειρου επιθετικού. Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης της Σέφιλντ Γουένσντεϊ είναι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας Ντεϊτζφον Τσανσίρι, ο οποίος κατέχει τη Thai Union Group, τη μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής παστού σολομού στον πλανήτη. Ο άνθρωπος που είναι εδώ και καιρό κοντά στην ανάληψη της ιδιοκτησίας του Παναθηναϊκού, είναι φυσικά ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ο οποίος είναι επίσης Ταϊλανδός.

Ακόμη, ο γιος του Παϊρότζ, ο Πιτ Πιεμπονγκσάντ διατηρεί συμβουλευτικό γραφείο και πριν 3 χρόνια είχε συνεργαστεί με τον Τσανσίρι, σε θέματα αθλητικού μάνατζμεντ που αφορούν τη Σέφιλντ. Από τότε μάλιστα, έχουν φιλική σχέση και αυτό μπορεί να ανοίξει τον δρόμο στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Φλέτσερ.

Φυσικά, να σημειωθεί πως ο Νταμπίζας δεν έχει ζητήσει κάτι τέτοιο από τον Παϊρότζ, ακόμα τουλάχιστον. Πάντως, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα ο Παϊρότζ να  διευκολύνει τη συνεννόηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Σέφιλντ για τον Φλέτσερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ