Ολυμπιακός : Εναλλακτική του Γουίλιαν ο Μπαρέιρο

Ολυμπιακός : Εναλλακτική του Γουίλιαν ο Μπαρέιρο

Στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής βρίσκεται ο Μαριάνο Μπαρέιρο, όμως ως εναλλακτική καθώς πρώτος στόχος αποτελεί ο Γουίλιαν Αράο.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει διάφορες περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του, όμως είναι κοινό μυστικό πως πρώτος στόχος του Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί ο Γουίλιαν Αράο της Φλαμένγκο.

Οι ερυθρόλευκοι καταβάλλουν προσπάθειες για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου, αλλά παράλληλα εξετάζουν κι άλλους παίκτες σε περίπτωση που στραβώσουν οι διαπραγματέυσεις για τον ποδοσφαιριστή της Φλαμένγκο.

Ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είναι και ο Μαριάνο Μπαρέιρο, ο οποίος όμως βρίσκεται πιο πίσω στη λίστα των Πειραιωτών, καθώς είναι η εναλλακτική του Γουίλιαν. Οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για τον Αργεντινό χαφ της Ράσινγκ Κλουμπ μόνο αν δεν προχωρήσει θετικά του Βραζιλιάνου.

Ο Μπαρέιρο είναι ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Γουίλιαν διότι είναι κλασικό αμυντικό χαφ, ενώ μπορεί να παίξει ακόμα και ως στόπερ, ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής είναι ο ορισμός του κόφτη, δυνατός και εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ είναι και πολύ καλός εκτελεστής στημένων φάσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ