Τρίβουν τα χέρια τους με Ενρίκε στην Αστάνα

Τρίβουν τα χέρια τους με Ενρίκε στην Αστάνα

Ο πρόεδρος της Αστάνα, Σαϊάν Χαμιτσάνοφ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την απόκτηση του Ενρίκε από τον ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Ενρίκε μετά το Αζερμπαϊτζάν όπου έπαιξε πέρυσι (ως δανεικός στην Καραμπάχ), φέτος θα γνωρίσει ως δανεικός και το Καζακστάν (ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στην Αστάνα).

Η ομάδα του Καζακστάν θα αναλάβει να καλύψει όλο το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου και στη συμφωνία μπήκε υψηλή οψιόν αγοράς, η οποία είναι στα 5 εκ. ευρώ.

Ο Ενρίκε δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου, ο οποίος τελικά προτίμησε στην παρούσα φάση να κρατήσει τον Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ (καθώς έπρεπε να κόψει έναν από τους δύο λόγω του συμπληρωμένου αριθμού ξένων στην ομάδα).

Στο Καζακστάν πάντως ήταν πολλοί χαρούμενοι με τη συμφωνία. Ο πρόεδρος της Αστάνα, Σαϊάν Χαμιτσάνοφ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο και μεταξύ άλλων είπε: «Ο Ενρίκε είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής, με εντυπωσιακές δεξιότητες, που ήταν και τα βασικά κριτήρια για να τον φέρουμε στην ομάδας μας. Περιμένουμε πως με την άφιξή του στον σύλλογο, ο ανταγωνισμός στην επίθεση της Αστάνα να μεγαλώσει και ο Βραζιλιάνος να ικανοποιήσει τους οπαδούς μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ