Άρης : Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη

Άρης : Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη

Η αποστολή του Άρη ολοκληρώνει σήμερα το πρώτο μισό του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και αναχωρεί από τα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Η ώρα της επιστροφής για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Άρη, μετά από παραμονή 13 ημερών στο προπονητικό κέντρο στα Τρία Πέντε Πηγάδια. Οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν το πρωί μια τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πάκο Ερέρα είναι ικανοποιημένος από την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του στο πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι θα τους δώσει διήμερο ρεπό, προκειμένου να ξεκουραστούν από την ένταση των προπονήσεων.

Σε ότι αφορά τις προπονήσεις που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη, αναζητείται προπονητικό κέντρο, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι βελτιωτικές εργασίες στο Δασυγένειο. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι το έργο θα παραδοθεί προς χρήση μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μισό του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ