Αυτός είναι ο Μουσάβου Κινγκ που «κοιτάζει» ο Αρης (vids)

Αυτός είναι ο Μουσάβου Κινγκ που «κοιτάζει» ο Αρης (vids)

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο Αρης, με τους Κίτρινους να εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του Γκαμπονέζου άσου, Μουσάβου Κινγκ. Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, οι Κίτρινοι έχουν στη λίστα τους τον Αφρικανό μπακ της Ουντινέζε, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ελβετία με τη φανέλα της Σεν Γκάλεν, ως δανεικός από την ιταλική ομάδα. […]

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο Αρης, με τους Κίτρινους να εξετάζουν ζεστά την περίπτωση του Γκαμπονέζου άσου, Μουσάβου Κινγκ.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, οι Κίτρινοι έχουν στη λίστα τους τον Αφρικανό μπακ της Ουντινέζε, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ελβετία με τη φανέλα της Σεν Γκάλεν, ως δανεικός από την ιταλική ομάδα. Με τα χρώματα του ελβετικού συλλόγου έπαιξε συνολικά σε 17 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ. Ο 26χρονος αμυντικός εκτός από την Σεντ Γκάλεν και την Ουντινέζε, στο παρελθόν αγωνίστηκε επίσης στη Γαλλία με τις Λοριάντ, Καέν και Τουλούζ, αλλά και στην Ισπανία με τη Γρανάδα.

Οι άνθρωποι του Αρη ενδιαφέρονται για την απόκτηση του διεθνούς άσου και η υπόθεσή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Αναμφίβολα πρόκειται για έναν παίκτη που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, αλλά και του Πάκο Ερέρα, με τον Ισπανό τεχνικό να ψάχνει για την καλύτερη δυνατή λύση για το κέντρο της άμυνας.

Δείτε τον εν δράσει: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ