Τελειώνει η υπομονή με Κονέ στην ΑΕΚ

Τελειώνει η υπομονή με Κονέ στην ΑΕΚ

Η υπόθεση της αποδέσμευσης του Παναγιώτη Κονέ από την Ουντινέζε, με σκοπό να υπογράψει στην ΑΕΚ έχει κολλήσει και στην Ένωση αρχίζουν να… κουράζονται από την αναμονή.

Ο Κονέ έκανε καλή σεζόν με την ΑΕΚ πέρσι και οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για τη συνέχιση της συνεργασίας τους με νέο τριετές συμβόλαιο. Μοναδικό «αγκάθι» σε όλο αυτό ήταν το γεγονός πως ο Έλληνας μέσος που αγωνιζόταν στην Ένωση ως δανεικός από την Ουντινέζε, έπρεπε να σπάσει το συμβόλαιό του με τους Ιταλούς.

Ο Κονέ που είχε ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα της Serie A, μπήκε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με την ομάδα του, που άλλωστε δεν τον υπολογίζει, για να σπάσει το συμβόλαιο του. Ζήτησε όμως μεγάλη αποζημίωση και το θέμα έχει κολλήσει, μιας και η Ουντινέζε δεν καίγεται να προχωρήσει τη διαδικασία.

Στην ΑΕΚ που όλο αυτό το διάστημα περιμένουν τον παίκτη, έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους. Χρεώνουν στον Κονέ λάθος χειρισμό, αφού θεωρούν πως αν ο παίκτης έριχνε λίγοι νερό στο κρασί του και ζητούσε λιγότερα χρήματα, τώρα θα ήτα ήδη παίκτης της ΑΕΚ. Όπως και να έχει, κάθε μέρα που περνά και λύση δεν προκύπτει, τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα ο Κονέ μιας και ο χρόνος πιέζει την ΑΕΚ για ενίσχυση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ