Τερζής : «Τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ θα είναι ακόμη πιο δυνατός»

Τερζής : «Τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ θα είναι ακόμη πιο δυνατός»

Ο Απόστολος Τερζής μίλησε για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Απόστολος Τερζής πέρασε από τον ΠΑΟΚ και ως τερματοφύλακας, αλλά και ως προπονητής τερματοφυλάκων ως μέλος του τεχνικού τιμ του Άγγελου Αναστασιάδη. Σε δηλώσεις του στον «ARENA FM 89.4» αναφέρθηκε στο Μουντιάλ, στον Δικέφαλο της νέας σεζόν, στον Ιβάν Σαββίδη, στο Champions League αλλά και στη συνεργασία του με τον Αναστασιάδη.

Για το Μουντιάλ είπε: «Δεν το πήρε δίκαια η Γαλλία. Οι Κροάτες και οι Βέλγοι ήταν καλύτεροι. Λόγω συγκυριών το πήρε η Γαλλία. Δεν είχε θέαμα το Μουντιάλ. Οι περισσότεροι παίκτες των ομάδων ήταν κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια ολόκληρης της χρονιάς. Παλιά οι παίκτες έπαιζαν 35 παιχνίδια, τώρα παίζουν 70 ματς την σεζόν».

Για τους τερματοφύλακες που ξεχώρισε: «Ο Κουρτουά, ο Σούμπασιτς και ο Γιορίς. Υπάρχει διαφορετικό σύστημα στις ομάδες και στις Εθνικές, γι’ αυτό είδαμε και πολλά λάθη από τους τερματοφύλακες στο Μουντιάλ».

Για τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου: «Τα φιλικά δεν έχουν καμία σημασία. Ο προπονητής δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Την ομάδα θα την δούμε γύρω στον Οκτώβριο, όταν θα έχει φορμαριστεί. Πέρυσι ο ΠΑΟΚ έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Είχε πολύ καλή ομάδα. Φέτος κράτησε τον ίδιο κορμό και θα είναι ακόμα καλύτερος».

Για τα δύο ματς με τη Βασιλεία: «Η Βασιλεία είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Εύχομαι ως ΠΑΟΚτσής που είμαι μέσα από την ψυχή μου να περάσει εύκολα ο ΠΑΟΚ για να ανέβει και η ψυχολογία όλης της ομάδας».

Για το Champions League: «Πιστεύω ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους για πρώτη φορά και να προχωρήσει και παραπάνω. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου».

Για τους τρεις τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ διαθέτει την καλύτερη τριάδα τερματοφυλάκων στην Ελλάδα. Με τον Γλύκο δούλεψα. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Ο Ρέι έχει τρομερή ευλυγισία. Πιστεύω και ο Πασχαλάκης να ωριμάσει περισσότερο στο μυαλό. Είναι καλό για την ομάδα η παρουσία και των τριών, γιατί κανείς δεν θα επαναπαύεται».

Για τους λόγους που έχει να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα από το 1985: «Είναι μεγάλη κουβέντα. Εύχομαι να το πάρουμε φέτος και για την ομάδα και για την διοίκηση και για τον Ιβάν Σαββίδη. Ο άνθρωπος έχει δώσει την ψυχή του για την ομάδα. Εύχομαι να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και να προχωρήσει στο Champions League για να πάρει κι αυτός μία χαρά, αλλά και για τον κόσμο μας που είναι τρομερός. Είναι το κάτι άλλο ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι πέρυσι ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα στα χαρτιά: «Λυπάμαι πιο πολύ για τον Ιβάν, γιατί ο άνθρωπος έδωσε τα πάντα για την ομάδα και για τον κόσμο».

Για το ότι έσωσε με την στάση του τον ΠΑΟΚ, όταν είχε αποφασίσει το τεχνικό τιμ να πάρει την ομάδα και να φύγει από το γήπεδο στον αγώνα με την Καλλονή το 2015: «Ό,τι έκανα το έκανα με αγάπη στον ΠΑΟΚ, προσπαθούσα να τον προφυλάξω, να μην βλάψω τον ΠΑΟΚ ποτέ, γιατί ξέρω τι γίνεται με τους από… κάτω. Και πρόσεχα. Γιατί ο ΠΑΟΚ είναι η αγάπη μου, είναι η ψυχή μου»

Για το ότι δεν δούλεψε ποτέ χωρίς τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Είμαι από το 1996 με τον Άγγελο. Εγώ σέβομαι τους ανθρώπους που συνεργάζομαι, ποτέ δεν τους πουλάω. Μου είπαν πολλές ομάδες να δουλέψω. Προτίμησα να κάτσω να μην έχω δουλειά παρά να πάω σε άλλη ομάδα. Αν σταματήσει ο Άγγελος την προπονητική, που δεν το πιστεύω, γιατί το έχει στο αίμα του μέσα, θα δω τι θα κάνω. Εγώ θα περιμένω τον Άγγελο. Εύχομαι να είναι καλά η Βιβή και να είναι ευτυχισμένος».

Για το εάν άξιζε ο ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα με τον Αναστασιάδη: «Ξέρουμε χρόνια τι γίνεται και σαν παίκτης και ως μέλος του τεχνικού τιμ τα έζησα. Όλα περνάνε και μένει μία πικρία στο τέλος για τους από… κάτω. Μας κυνηγάνε πολύ εμάς εδώ τον βορρά, δεν θέλουν να πάμε μπροστά. Αλλά δεν θα τους περάσει, έχουμε έναν ηγέτη τρομερό και θα τα καταφέρει. Είναι τόσο δυνατός ο Ιβάν, που θα τα καταφέρει και σ’ αυτό τον τομέα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ