Επίσημο: Στη Λάρισα ο Παπαφώτης

Επίσημο: Στη Λάρισα ο Παπαφώτης

Οι Βυσσινί ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου μεσοεπιθετικού – Βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι και προπονείται υπό τις οδηγίες του Αντωνίου.

Την απόκτηση του 23χρονου Κύπριου μεσοεπιθετικού, Βασίλη Παπαφώτη, ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης η Λάρισα. Ο πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ από την περασμένη βρίσκεται στο Καρπενήσι και προπονείται υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Αντωνίου.

Το απόγευμα μάλιστα παρακολούθησε από κοντά το φιλικό της Λάρισας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο οποίοι οι Ηπειρώτες επικράτησαν με 1-0.  Μαζί με τον Παπαφώτη, την αναμέτρηση παρακολούθησαν επίσης οι Πίτι και Χοσέ Μανουέλ Κασάδο.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο διεθνής άσος είναι για τρία χρόνια, με τη Λάρισα να βάζει στο ρόστερ της έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ενισχύοντας σημαντικά την μεσοεπιθετικής της γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 3ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 23χρονο Κύπριο διεθνή επιτελικό μέσο Βασίλη Παπαφώτη, ο οποίος ήδη από την προηγούμενη Κυριακή έχει ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας μας, που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ