Δώνης: «Το καλοκαίρι του 2013 ήταν πιο δύσκολα, θα τα βγάλουμε πέρα»

Δώνης: «Το καλοκαίρι του 2013 ήταν πιο δύσκολα, θα τα βγάλουμε πέρα»

Ο Χρήστος Δώνης σε συνέντευξή του συνέκρινε το φετινό ξεκίνημα σε σχέση με αυτό του 2013, ενώ μίλησε και για την εμπειρία του να έχει προπονητή τον πατέρα του.

Ο Χρήστος Δώνης αν και μόλις 23 χρονών είναι από τους πιο… παλιούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και μιλώντας στην LiveSport, έκανε την αναπόφευκτη σύγκριση του φετινού ξεκινήματος της σεζόν σε σχέση με αυτό του 2013, ενώ δεν απέφυγε να σχολιάσει το γεγονός πως προπονητής στην ομάδα είναι ο πατέρας του, Γιώργος Δώνης.

Διαβάστε τι είπε ο μέσος του Παναθηναϊκού για:

Το αν η φετινή προετοιμασία θυμίζει αντίστοιχα αυτή του 2013: «Προσωπικά πιστεύω ότι το καλοκαίρι του 2013 ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Όμως δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να συγκρίνω καταστάσεις. Ξέρουμε τι συμβαίνει στην ομάδα, αποδείξαμε πέρυσι ότι είμαστε δυνατοί και πιστεύω ότι θα τα βγάλουμε πέρα».

Τους στόχους της ομάδας, δεδομένων των δυσκολιών: «Αρχίζουμε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς, κάτι που αποτελεί ένα μεγάλο ντεζαβαντάζ για εμάς. Επιβάλλεται, όμως, να βγάλουμε το συντομότερο δυνατό αυτό το βάρος από πάνω μας. Από την άλλη, δεν θα ήθελα να θέσω στόχους από τόσο νωρίς, αλλά θα παίξουμε σε δύο διοργανώσεις, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο καλύτερα γίνεται και θα δούμε τι θα καταφέρουμε».

Το πώς αντιμετωπίζει το γεγονός πως έχει για προπονητή τον πατέρα του: «Στην αρχή αισθάνθηκα κάπως περίεργα, αλλά μέρα με τη μέρα το συνηθίζω. Από εκεί και πέρα, στο γήπεδο δεν τον βλέπω ως πατέρα, αλλά ως προπονητή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ