Όλα δείχνουν παραμονή Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό

Όλα δείχνουν παραμονή Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί είναι ελεύθερος να βρει ομάδα μέχρι τις 20 Ιουλίου, αλλά θεωρείται σχεδόν σίγουρη πλέον η παραμονή του.

Ο πλάγιος μπακ του Παναθηναϊκού, είχε άδεια από την πράσινη ΠΑΕ να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι και τις 20 Ιουλίου. Το περιθώριο τελειώνει για τον Κουλιμπαλί που δείχνει πως πήρε απόφαση να παραμείνει στοπ τριφύλλι.

Σε αυτό βοήθησαν τρεις παράγοντες κυρίως. Το έντονο… ψηστήρι από Δώνη και Νταμπίζα που έδωσαν στον παίκτη να καταλάβει πως τον θέλουν και τον υπολογίζουν, το γεγονός πως δεν βρήκε κάποια αξιόλογη πρόταση στο διάστημα αυτό και τρίτο και σημαντικότερο, η αλλαγή σε διαδικαστικά θέματα όπως η συνέπεια στις πληρωμές που παρατηρείται μέχρι τώρα.

Όλα αυτά ώθησαν όπως φαίνεται τον 29χρονο διεθνή από το Μάλι να επιλέξει να παραμείνει στην ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο άλλωστε μέχρι το καλοκαίρι του 2019, με τον παίκτη να είναι ικανοποιημένος με τις αλλαγές που παρατηρούνται και να αναφέρει χαρακτηριστικά πως αν ήταν να φύγει θα το είχε πράξει ήδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ