Παναθηναϊκός : Ενδεκάδα… Ολυμπιακού ετοιμάζει ο Ουζουνίδης εν όψει ΑΕΚ

Παναθηναϊκός : Ενδεκάδα… Ολυμπιακού ετοιμάζει ο Ουζουνίδης εν όψει ΑΕΚ

Οι 11 που κέρδισαν τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο είναι εκείνοι που έχουν τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσουν την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ.

Αν ο Μαρίνος Ουζουνίδης πάρει το οριστικό «ok» των γιατρών και για τον Δημήτρη Κουρμπέλη – που είναι και το πλέον πιθανό – τότε η ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ντέρμπι της Κυριακής αναμένεται να είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη που είχε χρησιμοποιήσει και στο ακριβώς προηγούμενο ντέρμπι, αυτό με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε και στο αμέσως επόμενο ματς με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη, με το αποτέλεσμα φυσικά να μην είναι το ίδιο, αλλά τον Παναθηναϊκό να δείχνει μια μεγαλύτερη συνοχή σε σχέση με προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια, παρά την ήττα με 1-0 στην Αρκαδία.

Ο Ουζουνίδης αναμένεται να παρατάξει τον Βλαχοδήμο στα γκολπόστ, τους Κουλιμπαλί, Μολέδο, Κολοβέτσιο και Χουλτ στην άμυνα, τους Κουρμπέλη, Σιλά και Χίλιεμαρκ ως «τρίγωνο» στη μεσαία γραμμή, με τον Σουηδό να έχει περισσότερο οργανωτικό ρόλο, τους Βιγιαφάνιες και Λουντ δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα και τον Μόλινς στην κορυφή της επίθεσης.

Μοναδικός παίκτης που μπορεί να φέρει διαφοροποίηση στα πλάνα του Ουζουνίδη είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής, αντί του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας. Από ‘κει και πέρα δύσκολα θα μπορέσει κάποιος εκ των Καμπέσας ή Μουνιέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ουζουνίδη για θέση βασικού σε ένα ντέρμπι, ενώ ο Άλτμαν έχει μείνει… πίσω στις επιλογές του προπονητή του Παναθηναϊκού μετά την κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί με τη Λάρισα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ