Ολυμπιακός : Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας

Ολυμπιακός : Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας

Νέο τεστ για τον Ολυμπιακό απόψε (7.30μμ) απέναντι στην Σιντ Τρούιντεν και ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να τσεκάρει σχήματα και πρόσωπα.

Στο Βέλγιο και στην Ολλανδία ο Ολυμπιακός επιδιώκει μέσα από τα φιλικά που δίνει αλλά και τις καθημερινές προπονήσεις να βρει ρυθμό και κυρίως «χημεία» καθώς πρόκειται για ένα καλοκαίρι που προσπαθεί να δημιουργήσει από την αρχή μια ισχυρή ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς τα φιλικά ματς όπως το αποψινό με την Σιντ Τρούιντεν αποτελούν ευκαιρίες για συμπεράσματα τόσο με τις δοκιμές σε σχήματα όσο και για να δει την κατάσταση του κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Και κόντρα στην Βελγική ομάδα ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δοκιμάσει πράγματα έχοντας όμως αυτή την φορά πιο πολύ στο μυαλό του τα πλάνα που θα στηριχθεί, τουλάχιστον στο πρώτο διάστημα των επίσημων αγώνων.

Αναμένεται να δώσει βεβαίως χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους παίκτες του, λογικά για ένα μικρό διάστημα και στον Ποντένσε που ακόμη θέλει δουλειά στην φυσική κατάσταση καθώς είναι πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα μια και ξεκίνησε πιο αργά από όλους προετοιμασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ