Παναθηναϊκός : Tι είπαν Αλαφούζος-Πιεμπονγκσάντ για τον οικονομικό έλεγχο

Παναθηναϊκός : Tι είπαν Αλαφούζος-Πιεμπονγκσάντ για τον οικονομικό έλεγχο

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετέφερε στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ όλες τις κινήσεις του μέχρι τώρα και ζήτησε χρονοδιάγραμμα για την μεταβίβαση της ΠΑΕ.

Για κάτι παραπάνω από δύο ώρες τα έλεγαν Αλαφούζος-Παϊρότζ με θέμα συζήτησης την ενδεχόμενη αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Φυσικά οι δύο άνδρες συζήτησαν γι’ όλα τα θέματα που «καίνε» αυτή την περίοδο τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ μετέφερε στον Ταϊλανδό όλες τις κινήσεις του μέχρι στιγμής ενώ του ζήτησε και ένα χρονοδιάγραμμα σχετικά με το πότε έχει σκοπό να «πάρει» την ΠΑΕ στα χέρια του.

Τέλος, θέμα συζήτησης αποτέλεσε και οι αποκλίσεις που εντοπίστηκαν στον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ σε σχέση φυσικά μ’ όσα είχε πει ο Αλαφούζος στον Παϊρότζ.

H κουβέντα πάντως έγινε σε πολύ καλό κλίμα με το ζητούμενο βεβαίως να είναι η ολοκλήρωση της μεταβίβασης του Παναθηναϊκού μέσα στον Αύγουστο!

Αλαφούζος και Πάιροτζ ανέλυσαν θέματα που έχουν να κάνουν και με το ρόστερ της ομάδας, κυρίως την περίπτωση του καλού ξένου επιθετικού που αναζητά ο Παναθηναϊκός.

Μάλιστα δεν αποκλείεται για το θέμα αυτό να υπάρξουν επαφές του Πάιροτζ και με τους Δώνη και Νταμπίζα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ