Ολυμπιακός : Χωρίς Οτζίτζα με Λεβαδειακό

Ολυμπιακός : Χωρίς Οτζίτζα με Λεβαδειακό

Ο Βέλγος μέσος δεν είναι 100% έτοιμος και ο Λεμονής τον άφησε εκτός αποστολής για το αυριανό ματς με τη Λιβαδειά στο «Καραϊσκάκη»

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Λεβαδειακό και ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την αυριανή αναμέτρηση στο «Καραϊσκάκη». Εκτός έμεινε ο Οτζίτζα καθώς ο Βέλγος έχασε αρκετές προπονήσεις και δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Ο Λεμονής δεν ήθελε να πάρει κάποιο ρίσκο καθώς την Τετάρτη ο Ολυμπιακός θα παίξει με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και θέλει ετοιμοπόλεμο τον διεθνή μέσο για το μεγάλο ματς στην Πορτογαλία.

Εκτός αποστολής έμειναν επίσης ο Μπεν (ο Λεμονής έκρινε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος) και ο Βούκοβιτς, ενώ ως γνωστόν απουσιάζει ο Ρομαό που είναι τιμωρημένος. Ο Λεμονής συμπεριέλαβε στην αποστολή των πρωταθλητών τον Σεμπά αλλά και τον  Φελίπε Πάρντο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Λεβαδειακό είναι η ακόλουθη:

Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Προτό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ