Ζεβλάκοφ: «Ωρίμασε στον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς, μεγάλη αξία ο Μουλέν»

Ζεβλάκοφ: «Ωρίμασε στον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς, μεγάλη αξία ο Μουλέν»

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μίλησε για τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ - «Δυνατός ο Βέλεθ, πολύ καλός ο Κουέστα», τόνισε για τους ποδοσφαιριστές του Αρη.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Τιμπό Μουρλέν ο Μίκαελ Ζεβλάκοφ, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να αναφέρεται και στις μεταγραφές του Φραν Βέλεθ και Χουλιάν Κουέστα στον Αρη. «Ωρίμασε ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ ο Πρίγιοβιτς, μεγάλη αξία ο Μουλέν», ανέφερε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Δυνατός και χρήσιμος ο Βέλεθ, πολύ καλός ο Κουέστα. Ο Άρης πρέπει να είναι περήφανος που τους απέκτησε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους Βέλεθ και Κουέστα, που θα αγωνίζονται στον Αρη: «Ήταν πολύ σταθεροί παίκτες με την Βίσλα Κρακοβίας. Ο Βέλεθ είναι ένας στόπερ, ο οποίος έχει μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι, είναι πολύ δυνατός και χρήσιμος. Μ’ αρέσει η νοοτροπία που είχε στους αγώνες που έπαιξε κόντρα στην Λέγκια. Θα γίνει αγαπητός αμέσως στους φίλους του Άρη γιατί τα δίνει όλα, δίνει και την καρδιά του για την ομάδα.

Ο Κουέστα έσωζε πολλές φορές την εστία της Βίσλα με τις επεμβάσεις του. Είναι σημαντικό να ξεκινήσει με καλές επεμβάσεις την καριέρα του στον Άρη για να πάρει αυτοπεποίθηση. Είναι δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα. Είναι πολύ καλοί παίκτες και ξεχώρισαν στο πολωνικό πρωτάθλημα. Ο Άρης πρέπει να είναι περήφανος που τους απέκτησε».

Για τους Πρίγιοβιτς και Μουλέν του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πορεία του Αλεξάνταρ στον ΠΑΟΚ. Το ξεκίνημά του στην Λέγκια δεν ήταν εύκολο, αλλά στην συνέχεια άλλαξε νοοτροπία, έγινε βασικός, σημείωσε σημαντικά γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και ωρίμασε ως παίκτης. Και ο Μουλέν είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Στην Λέγκια έπαιζε μαζί με τον Οφόε και ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο κέντρο. Όταν θα πάρει ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής θα δείξει τη μεγάλη αξία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ