Πάει Ολλανδία ο Πούγγουρας, περιμένει για Χατζηθεοδωρίδη

Πάει Ολλανδία ο Πούγγουρας, περιμένει για Χατζηθεοδωρίδη

Μένει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και ενσωματώνεται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ο Πούγγουρας. Ποιο το τελευταίο εμπόδιο για τον ακραίο μπακ της Μπρέντφορντ.

Έτοιμος να γεμίσει το ρόστερ του με δύο παιδιά που θα αποκτηθούν κυρίως ως εναλλακτικές λύσεις, αλλά σίγουρα θα δώσουν αρκετές βοήθειες κατά τη διάρκεια της σεζόν, είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι υποθέσεις των Αχιλλέα Πούγγουρα (κυρίως) και Ηλία Χατηθεοδωρίδη βρίσκονται στην τελική τους ευθεία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώτος αναμένεται να μείνει άμεσα ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και μάλιστα να αναχωρήσει για την Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αυτό να γίνει ακόμα και αύριο. Ο ΠΑΟΚ, φυσικά, έχει ζητήσει να μπει ποσοστό μεταπώλησης στον παίκτη, κάτι στο οποίο συμφωνεί ο Παναθηναϊκός.

Όσον αφορά την υπόθεση του νεαρού αριστερού μπακ της Μπρέντφορντ, ο παίκτης θα ήταν ήδη στον Παναθηναϊκός αν δεν έκανε ο ίδιος κάποιες… δεύτερες σκέψεις. Ο Χατζηθεοδωρίδης δεν είχε σαν πρώτη του επιλογή να γυρίσει στην Ελλάδα, αλλά να παραμείνει σε ξένο σύλλογο, αφού θεωρεί πως μπορεί να εξελιχθεί περισσότερο.

Ωστόσο, το… πρέσινγκ του Παναθηναϊκού έχει γυρίσει την κατάσταση, γίνονται συζητήσεις προκειμένου να πάρει την ελευθέρας του από τον αγγλικό σύλλογο και πλέον και αυτή η υπόθεση δείχνει να τελειώνει για τους «πράσινους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ