Χαρίσης: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και να γίνω μέρος της ομάδας»

Χαρίσης: «Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και να γίνω μέρος της ομάδας»

Ο 23χρονος μέσος μίλησε για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και τα ματς με τη Βασιλεία.

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ του Δικεφάλου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν εξέφρασε ο Χάρης Χαρίσης. Ο 23χρονος μέσος τόνισε ότι ο δανεισμός στη βελγική Σεντ Τρούιντεν τον βοήθησε να ωριμάσει ποδοσφαιρικά και πλέον είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να πετύχει τους στόχους της. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις μάχες που ακολουθούν με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τόνισε ότι οι ασπρόμαυροι θα πρέπει να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις εντολές του Ρουμάνου τεχνικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προσπαθώ να προσαρμοστώ στην ομάδα και στο στυλ παιχνιδιού που έχει περάσει ο προπονητής από πέρσι. Μέρα με τη μέρα προσαρμόζομαι και αυτό είναι καλό και για εμένα και για την ομάδα. Είναι δύσκολο, γιατί το απλό ποδόσφαιρο που ζητάει ο προπονητής είναι και το πιο δύσκολο, όμως μπορώ να το προσθέσω στο παιχνίδι μου. Μόλις έφυγα από τον ΠΑΟΚ άφησα την ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας μία από τις καλύτερες ομάδες. Μόλις γύρισα, η αλήθεια είναι ότι ήταν ακόμη καλύτερη. Το γεγονός ότι μπορώ να γίνω μέρος αυτής της ομάδας με χαροποιεί».

Για το ποιος είναι ο στόχος του, μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Πέρσι δεν είχα σκεφτεί τι θα συμβεί μέχρι το καλοκαίρι. Ήμουν αφοσιωμένος στην ομάδα που βρισκόμουν. Περίμενα να τελειώσει εκεί η χρονιά. Όταν επέστρεψα το καλοκαίρι και ξεκίνησα την προετοιμασία το πλάνο μου ήταν να γυρίσω και να παραμείνω στην ομάδα».

Για τις εντυπώσεις του από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Έχω εντυπωσιαστεί με το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια. Ακόμη και οι ξένοι που ήρθαν την περασμένη χρονιά και δεν τους πρόλαβα επειδή έφυγα είναι πολύ καλά παιδιά. Με βοηθάνε να προσαρμοστώ στην ομάδα. Αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας για τον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν».

Για το δανεισμό του στην Σεντ Τρούιντεν: «Ο δανεισμός μου στο Βέλγιο μόνο καλό μου έκανε. Είδα πώς δουλεύουν και πώς σκέφτονται εκεί οι νεαροί παίκτες, οι ομάδες και γενικότερα η νοοτροπία που υπάρχει εκεί. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμένα και γύρισα πιο ώριμος».

Για τα παιχνίδια με τη Βασιλεία: «Η Βασιλεία είναι μια καλή ομάδα, αλλά εάν είμαστε 100% έτοιμοι και κάνουμε τα όσα μας έχει δείξει ο προπονητής μας θα καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ