Βούκοβιτς: «Φυσικά και θέλω να μείνω, έχω ξεχάσει τα περσινά»

Βούκοβιτς: «Φυσικά και θέλω να μείνω, έχω ξεχάσει τα περσινά»

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στην περσινή κακή σεζόν που αποτελεί για αυτόν μια κακή παρένθεση και έδωσε σύνθημα παραμονής στην ομάδα.

Ο Γιαγκος Βούκονιτς, ήρθε πέρσι το καλοκαίρι για να γίνει το… αφεντικό της άμυνας του Ολυμπιακού. Τα πράγματα δεν πήγαν όμως τόσο καλά για αυτόν και μετά από έναν τραυματισμό που είχε, έχασε ρυθμό και τελικά αγωνίστηκε δανεικός στη Serie A το δεύτερο μισό της σεζόν.

Μιλώντας στο Sportime, αναφέρθηκε στην περσινή περίοδο ως μια κακή παρένθεση, δήλωσε πως θέλει να παραμείνει και να πετύχει με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στον Πέδρεο Μαρτίνς.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Βούκοβιτς για:

Τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς: «Πιστεύω πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι χαρούμενοι. Έχει τη δική του φιλοσοφία και έχει δώσει μία πολύ καλή αγωνιστική ιδέα στην ομάδα. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να μπούμε στους ομίλους του Europa League».

Το αν θέλει να παραμείνει και να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό: «Ναι, φυσικά, θέλω να μείνω. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η δουλειά μου είναι να δίνω το μάξιμουμ και όλοι γνωρίζουν γιατί είμαι εδώ. Το είχα πει και πέρυσι, όταν είχε γίνει η μεταγραφή μου. Έχω ξεχάσει την περασμένη σεζόν. Ήταν, πραγματικά, πολύ κακή για μένα. Αυτό, όμως, είναι παρελθόν. Είμαι συγκεντρωμένος στο μέλλον και θα δούμε».

Το τι πήγε στραβά πέρσι τόσο προσωπικά όσο και στην ομάδα: «Δεν ξέρω ακριβώς, είναι πολλά πράγματα που πήγαν στραβά. Έχω ξεχάσει τι έγινε και δεν θέλω να μιλάω για αυτό. Ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα, δεν τελειώσαμε καλά το Champions League, εγώ δεν έπαιζα, και θέλω να το ξεχάσω. Δίνω τον καλύτερο που μπορώ για να μείνω εδώ. Φυσικά, στόχος μου είναι να παίζω. Ελπίζω ο Θεός να μας βοηθήσει να γίνουμε ξανά πρωταθλητές και να προκριθούμε στον ευρωπαϊκό όμιλο»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ