«Πολυβόλο ο Γκερέρο και στην Σούπερ Λιγκ»

«Πολυβόλο ο Γκερέρο και στην Σούπερ Λιγκ»

Ο Ισπανός επιθετικός του Ολυμπιακού σκοράρει ασταμάτητα στα φιλικά των ερυθρολεύκων και οι book προβλέπουν την πορεία του στο πρωτάθλημα.

Είναι αναμφίβολα το πρόσωπο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού έως τώρα. Με 6 γκολ σε 5 φιλικούς αγώνες σε Αυστρία και Βέλγιο και μάλιστα με μόλις 190 λεπτά συμμετοχής έχει δείξει πως μπορεί να αποτελέσει κάλλιστα ένα από τα βασικά επιθετικά «όπλα» του νέου Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Γκερέρο που με το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ερυθρόλευκης καριέρας του απασχολεί ήδη τους book που προβλέπουν την πορεία του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ!

Στα φιλικά κάνει «θραύση» ο Ισπανός επιθετικός και πλέον το ζητούμενο είναι ποια θα είναι η προσφορά του στο σκοράρισμα στα επίσημα ματς του πρωταθλήματος και αν θα μπορέσει να συμβάλλει τα μέγιστα για την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό. Οι book έχουν λοιπόν τις απαντήσεις!

Η περίπτωση να σκοράρει ο Μιγκέλ Γκερέρο πάνω από 12,5 γκολ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ μας προσφέρει 1.71 φορές το ποντάρισμα μας!

Στον αντίποδα η περίπτωση να σκοράρει ο Μιγκέλ Γκερέρο κάτω από 12,5 γκολ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ μας δίνει 2 φορές το ποντάρισμα μας!

Οι απαντήσεις θα έρθουν στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ από τον ίδιο τον Μιγκέλ Γκερέρο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ