Ολυμπιακός : Το πλάνο του Λεμονή για Λεβαδειακό

Ολυμπιακός : Το πλάνο του Λεμονή για Λεβαδειακό

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σχεδιάζει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδος, για το σημαντικό ματς με τον Λεβαδειακό

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου τον Λεβαδειακό στο «Καραϊσκάκη» και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Τάκης Λεμονής έχει κάνει τις επιλογές του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του.

Ο 57χρονος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους Οτζίτζα και Μπεν (ανέτοιμοι) και Ρομαό (τιμωρημένος) αλλά θα έχει στη διάθεση του τον Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος που είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

Σε ότι αφορά λοιπόν την εντεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός, όλα δείχνουν πως θα είναι η ακόλουθη: Τερματοφύλακας ο Προτό και στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Ελαμπντελαουί. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Λεμονής κάνει σκέψεις για χρησιμοποίηση του Φιγκέιρας, αλλά ο Νορβηγός είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο.

Ο Σισέ θα είναι ο ένας στόπερ και ο Μποτία με τον Ένγκελς διεκδικούν (με τις ίδιες πιθανότητες) τη θέση δίπλα στον Σενεγαλέζο. Σε ότι αφορά το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Κούτρης θα είναι στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων».

Αλλαγές θα υπάρχουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής καθώς είναι εκτός ματς ο Ρομαό και ο Οτζίτζα. Όλα δείχνουν πως τη θέση του Τογκολέζου και του Βέλγου θα πάρουν ο Ταχτσίδης και ο Ζιλέ, ενώ ρόλο επιτελικού μέσου θα έχει ο Φορτούνης.

Ο Μάρκο Μάριν (που είχε πάει καλά εναντίον του Πλατανιά) διεκδικεί με τον Καρσελά τη θέση στο ένα άκρο της επίθεσης ενώ φαίνεται πως ο Σεμπά θα είναι στη βασική εντεκάδα, σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ