ΟΦΗ: Ανακοινώνεται και πάει Καρπενήσι ο Παπάζογλου

ΟΦΗ: Ανακοινώνεται και πάει Καρπενήσι ο Παπάζογλου

Ο Ελληνας αμυντικός συμφώνησε με την κρητική ομάδα και τη Δευτέρα θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι για να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ετοιμος να πραγματοποιήσει μια ακόμα μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί συμφώνησαν σε όλα με τον Τάσο Παπάζογλου και πλέον απομένουν τα τυπικά για να επισημοποιηθεί το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η μεταγραφή του 30χρονου αμυντικού αναμένεται να ανακοινωθεί την Δευτέρα και στη συνέχεια ο πρώην σέντερ μπακ του Απόλλωνα Σμύρνης θα ταξιδέψει στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της κρητικής ομάδας. Ο Παπάζογλου την περσινή σεζόν έπαιξε συνολικά σε 28 παιχνίδια με τη φανέλα της Ελαφράς Ταξιαρχίας και πέτυχε ένα γκολ, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τα χρώματα των Ολυμπιακού, Πανσερραϊκού, ΑΠΟΕΛ, Ξάνθης και Παναιτωλικού.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον ΟΦΗ, υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου. Μια πολύ σημαντική προσθήκη για το σύλλογο του Ηρακλείου, που βάζει στο ρόστερ του έναν έμπειρο αμυντικό, με πολλές συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ