Πήρε Χατζηθεοδωρίδη για τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός

Πήρε Χατζηθεοδωρίδη για τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός

Ο 21 ετών αριστερός μπακ χαφ έμεινε ελεύθερος από την Μπρέντφορντ και φοράει τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης. Όπως αναφέραμε και τις προηγούμενες μέρες, ο 21 ετών αριστερός μπακ χαφ αναμενόταν να μείνει ελεύθερος από την Μπρέντφορντ για να κλείσει στο «τριφύλλι». Αυτό συνέβη ανήμερα της γιορτής του. Έλαβε το καλύτερο δώρο στην καριέρα του και θα ανήκει πλέον σε έναν μεγάλο σύλλογο.

Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής πήρε την ελευθέρας του από την αγγλική ομάδα, που αγωνίζεται στη Τσάμπιονσιπ κι έρχεται για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του που θα του αποφέρει περίπου 40.000-50.000 ευρώ τον χρόνο και θα υπάρχει κλιμακωτή αύξηση. Να σημειωθεί ότι η Μπρέντφορντ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης που κυμαίνεται μεταξύ 15%-20%. Μόλις υπογράψει ο Χατζηθεοδωριδης θα ενσωματωθεί στην ομάδα που προετουμάζεται στο Τίλμπουργκ.

Ο νεαρός αμυντικός σε ηλικία 16 ετών ήταν μέλος των ακαδημιών της Αρσεναλ και είχε αγωνιστεί με τους «κανονιέρηδες» στο UEFA Youth League και στην U21 Premier League. Τη σεζόν 1916-17 πήγε στη Μπρέντφορντ.

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ξεκίνησε από τον Α.Σ ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ της Κατερίνης και ο προπονητής του ήταν ο Στέφανος Ταβουξής. Εντάχθηκε κι αυτός το 2010 στην Elite Ακαδημία της Άρσεναλ, με την έναρξη της λειτουργίας της, τότε στο Λουτράκι. Έχοντας υπομονή και επιμονή για την κατάκτηση του μεγάλου στόχου οι κόποι του δικαιώθηκαν. Την περασμένη Δευτέρα (16/7) ο Χατζηθεοδωρίδης έπαιξε στη φιλική ήττα των Νέων της Μπρέντφορντ από τις ρεζέρβες της Γουότφορντ με 4-1. Ο 21χρονος αριστερός μπακ είχε την ασίστ στο γκολ της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ