ΑΕΚ: «Εκοψε» Αϊντάρεβιτς, φέρνει χαφ τον Αύγουστο

ΑΕΚ: «Εκοψε» Αϊντάρεβιτς, φέρνει χαφ τον Αύγουστο

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν εμπιστεύεται τον Σουηδό -Τι παίζει με Μοράν.

Η ΑΕΚ δίνει σήμερα Σάββατο (20:00) το τρίτο φιλικό της, με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τον Λούκας Μπογέ, ενώ εκτός είναι οι Εζεκίελ Πόνσε και Αλεφ.

Ωστόσο, από την αποστολή που επέλεξε ο Ελληνας τεχνικός απουσιάζει ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Ο Σουηδός μέσος δεν φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Ουζουνίδη και είναι δεδομένο αυτό που θα ακολουθήσει: Θα συζητήσει γενικώς το μέλλον του στην πρωταθλήτρια ή και –ειδικώς- θα γίνει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιο του Αϊντάρεβιτς για να αποχωρήσει. Δεν έπεισε πέρσι, δεν πείθει και τώρα άρα λοιπόν μοιάζει να έχει πάρει το δρόμο του το όλο θέμα, πόσο μάλλον τώρα που προστέθηκε στην εξίσωση ο Άλεφ.

Όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα κινηθεί τον Αύγουστο για χαφ, μετά τα πρώτα ματς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σίγουρο ότι ψάχνει για έναν ακόμη στα τετραγωνικά του αγωνιστικού χώρου που έχασε τόσο τον Γιόχανσον όσο και τον Κονέ.

Παράλληλα μένει να φανεί αν ο Μοράν (επίσης εκτός αποστολής για το φιλικό στο Περιστέρι, αλλά με δικαιολογία καθώς  είχε χάσει προπονήσεις το τελευταίο διάστημα) καταφέρει να παραμείνει στα πλάνα του Ουζουνίδη.  Στην πραγματικότητα ο κόουτς θα αποφασίσει και για αυτό στην ώρα του. Ήταν πολύ σημαντικό γεγονός η προσθήκη του Άλεφ. Του προσφέρει άλλες δυνατότητες στο rotation της μεσαίας γραμμής.  Εκεί όπου υπάρχει ο Σιμόες, αλλά και ο Γαλανόπουλος. Τα υπόλοιπα: Ακολουθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ