Κάτι… τρέχει με Ρομαό και Νικολάου

Κάτι… τρέχει με Ρομαό και Νικολάου

Αβέβαιο φαίνεται το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, για διαφορετικό όμως λόγο ο καθένας.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται πλέον σε διαδικασία τελικού μονταρίσματος, με τον Πορτογάλο τεχνικό να καλείται να αποφασίσει την τελική δομή του ρόστερ ενόψει της νέα σεζόν, το συντομότερο δυνατό.

«Θύματα» αυτής της διαδικασίας ίσως είναι και οι Αλεξί Ρομαό και Δημήτρης Νικολάου, με τα δεδομένα όμως να είναι δοιαφορετικά σε κάθε περίπτωση.

Ο Τογκολέζος αμυντικός και αμυντικός χαφ, Αλεξί Ρομαό από αρχηγός και αναπόσπαστο μέλος της 11άδας φαίνεται να περνάει σε δεύτερο πλάνο. Πλέον θεωρείται παίκτης 18άδας από τους ερυθρόλευκους και για αυτό του έχει πρόταση για μείωση των αποδοχών από την ομάδα.

Ο μέχρι πέρσι αρχηγός του Ολυμπιακού, συν τοις άλλοις φαίνεται να μην έχει «κολλήσει» με τα «θέλω» του Μαρτίνς και να δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Με όλα αυτά τα δεδομένα, το τετ α τετ του παίκτης με τον Φρανσουά Μοντεστό χτες είναι λογικό να προκαλεί φημολογία περί αποχώρησης του Ρομαό από τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τώρα τον Δημήτρη Νικολάου τα δεδομένα, όπως αναφέραμε και σε χτεσινό κείμενο έχουν ως εξής: «Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως ψάχνει για έναν ακόμα στόπερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες, με τελευταίο όνομα αυτό του Μεριά. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό όμως με τη ταυτόχρονη παρουσία Βούκοβιτς, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ και Μιράντα σημαίνει πως θα υπάρξει αποχώρηση ενός ή ακόμα και δύο κεντρικών αμυντικών από το ρόστερ. Ένας από τους… υποψήφιους προς αποχώρηση είναι ο Δημήτρης Νικολάου που δείχνει να έχει χάσει έδαφος στην ιεραρχία κατά την προετοιμασία».

Για τον νεαρό Έλληνα στόπερ λοιπόν, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως η Ουντονέζε ενδιαφέρεται έμπρακτα για τον Νικολάου και μάλιστα έχει κάνει μια πρώτη ανεπίσημη κρούση στον Ολυμπιακό. Θεωρείται ωστόσο σίγουρο πως αν οι Ιταλοί καταθέσουν μια επίσημη πρόταση που ικανοποιεί οικονομικά τους Πειραιώτες, το deal θα προχωρήσει άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ