Ολυμπιακός : Δυνατό τεστ με το μυαλό στα προκριματικά

Ολυμπιακός : Δυνατό τεστ με το μυαλό στα προκριματικά

Το δυσκολότερο φιλικό επί βελγικού εδάφους μέχρι τώρα δίνει ο Ολυμπιακός καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Γκενκ (16:00) σε ένα δυνατό τεστ ενόψει προκριματικών Europa League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γκενκ στις 16:00 στο πιο δυνατό φιλικό έως τώρα στην προετοιμασία του έχοντας ως φόντο τα προκριματικά του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα crash test όπου θα τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του απέναντι σε μια σαφώς δυνατότερη ομάδα από τις προηγούμενες.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Luminus Arena την έδρα των Βέλγων που τερμάτισαν στην πέμπτη θέση την περασμένη σεζόν στο εγχώρια πρωτάθλημα. Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η Γκενκ ξεκινάει το πρωτάθλημα της σε μία εβδομάδα και είναι πιο έτοιμη, κάτι το οποίο ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς, ανεβάζοντας σταδιακά τον βαθμό δυσκολίας των φιλικών προετοιμασίας.

Η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων αναμένεται να είναι διαφορετική συγκριτικά με τα προηγούμενα φιλικά, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός θα δοκιμάσει πράγματα και σχήματα που θα χρησιμοποιήσει και στα προκριματικά.

Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα ο Γιαννιώτης θα είναι και πάλι κάτω από τα δοκάρια, ο Τσιμίκας θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Ομάρ στο άλλο, με τους Βούκοβιτς-Σισέ να αποτελούν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Στον άξονα αναμένεται να βρίσκονται οι Μπουχαλάκης και Καμαρά, στα δεξιά ο Λάζαρος, στα αριστερά ο Φετφατζίδης, με τον Φορτούνη πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γκερέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ