Ολυμπιακός : Η ενδεκάδα κόντρα στη Γκενκ

Ολυμπιακός : Η ενδεκάδα κόντρα στη Γκενκ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (16:00) τη Γκενκ σε φιλικό παιχνίδι και ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να ξεκινήσει με τον Φορτούνη και τους Λάζαρο και Φετφατζίδη πίσω από τον Γκερέρο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γκενκ σε λίγη ώρα (16:00) σε φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα είναι και το τελευταίο επί βελγικού εδάφους, καθώς αύριο η αποστολή των ερυθρόλευκων θα αναχωρήσει με προορισμό την Ολλανδία και συγκεκριμένα το Έρμελο.

Οι Πειραιώτες παίζουν το πιο δυνατό φιλικό του έως τώρα στην προετοιμασία και ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να ξεκινήσει μια τελείως διαφορετική ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό κόντρα στη Σεντ Τρούιντεν. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα ξεκινήσει τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης και τους τρεις Έλληνες διεθνείς (Χριστοδουλόπουλο-Φορτούνη-Φετφατζίδη) πίσω του, ενώ στο κέντρο θα είναι ο Καμαρά με τον Μπουχαλάκη. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χουτετσιώτης, ενώ μπροστά του από δεξιά προς τα αριστερά οι Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βοπύκοβιτς και Τσιμίκας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Γκενκ: Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Βούκοβιτς, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Γκερέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ