Τζάλμα Κάμπος : «Λίγοι κάνουν όσα ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ»

Τζάλμα Κάμπος : «Λίγοι κάνουν όσα ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ»

Ο Τζάλμα Κάμπος απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμο μέσω των social media και είπε αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ.

Ο Τζάλμα Κάμπος μετακόμισε μέσα στον Ιούνιο στην Αλάνιασπορ, μετά από δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ στα οποία κατέκτησε δύο Κύπελλο με τον Δικέφαλο.

Ο Ανγκολέζος επιθετικός είχε επικοινωνία μέσω των social media με τους φίλους του Δικεφάλου και απάντησε σε δεκάδες ερωτήσεις, ενώ μεταξύ άλλων αποθέωσε τον Ιβάν Σαββίδη και «καυτηρίασε» τον Ολυμπιακό.

Για το παιχνίδι που δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Αυτό με αντίπαλο την Φιορεντίνα για το Europa League μέσα στην Ιταλία. Κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση με διπλό εκτός έδρας. Η πειθαρχία που είχαμε, τα γκολ, όλα ήταν φανταστικά…»

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τον Ιβάν Σαββίδη, δεν κάνουν όλοι αυτά που κάνει για το σωματείο. Δίνει θετική ενέργεια και κάνει τα πάντα για να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ στο υψηλότερο επίπεδο».

Για το γκολ που τον σημάδεψε την καριέρα του με τον ΠΑΟΚ: «Το γκολ με τον Άγιαξ, δε θα το ξεχάσω ποτέ. Πρώτο παιχνίδι, πρώτο γκολ, ήταν εκπληκτικό!»

Για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ντέρμπι όταν θέλουν να παίξουν, δεν είναι ένα παιχνίδι όπως με τον Άρη. Όταν θέλουν να παίξουν είναι ένα καλό παιχνίδι».

Για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στον ΠΑΟΚ: «Δε μπορείς να ξέρεις το μέλλον, θα δούμε».

Για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ: «Τον συμπαθώ πολύ για τον τρόπο που παίζει. Τον ήξερα από τότε που αγωνιζόταν στην Τουρκία, ξέρω ότι ήταν πολύ καλός παίκτης και θαυμάζω τις ικανότητές του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ